Caféet där man äter upp sina egna skor

Vår produktutvecklare Daniel och har lovat att äta upp sina egna skor om vi någonsin serverar något som inte är kravmärkt på Waynes Coffee.

Under flera veckor var allt frid och fröjd tills någon upptäckte att vår koffeinfria kaffe inte var kravmärkt. Då var Daniel tvungen att verkligen sätta sig ned och äta upp sin egen sko. Jag önskade att han hade lämnat sista tuggan åt mig i varje fall för den var tydligen gjord av choklad. Jag är en riktig gottengris och äter bakelser varje dag ur vårt sortiment på Waynes Coffee.

Nedan kan ni även läsa om fint besök av Celestine Franconeri som var hos mig för 3 dagar sedan. Celestine har verkligen öga för detaljer och gav oss otroligt bra idéer när hon gjorde sin kvalitétskontroll på Waynes Coffee i Forumgallerian.

Jag fick besök av Celestine Franconeri från vårt huvudkontor Waynes Coffee. Hon frågade vart hon skulle ställa sig för att jag skulle ta bilder. Jag bad henne ställa sig bredvid Daniel eftersom jag ser honom varje dag när jag ska jobba. Hon stå bredvid bilden av Daniel där han håller i sin sko och lovar att äta upp den om inte alla våra produkter är kravmärkta.

waynes coffee

Ett svar på ”Caféet där man äter upp sina egna skor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *