Möte med Fazer och prins Carl Philip på Food Tech

Man får lära sig mycket när man följer med vår prins Carl Philip på olika äventyr kring allt som handlar om mat. De hade dukat upp så fint överallt och det bjöds på mycket gott.

Detta var i Örebro för Food Tech så det var en bit för att få uppleva allt detta. Jag själv brinner för mat och dryck eftersom det är vad jag jobbar med. Jag är redan franchisetagare av två olika varumärken så det passar mig utmärkt då att få resa med kungafamiljen på olika uppdrag kring mat och hälsa.

Många höjdare inom matbranschen var på plats bl.a Fazer som gör bröd och choklad. Nästa vecka är jag på pressmöte för ICA då prins Daniel ska dela ut pris.

Ett stor tack till

Jesper Eriksson
Kommunikatör

Kommunikation och samverkan

Örebro universitet, Alfred Nobel Science Park och Örebro universitet Holding AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *