Skip to content
Uncategorized

Hur gör man en perfekt konferens?

Jag älskar att anordna konferenser och då med massor av gäster inbjudna. Jag jobbar både med hälsa och livsmedel så då händer det att jag brukar bjuda in till olika möten med blandade möten.

Det jag önskar just nu är att byta bostad till något ställe där det finns en föreningslokal som man kan boka in för olika möten och event. Jag skulle då varannan vecka boka in lokalen och duka upp på kvällen för att ha så mycket tid över som möjligt under dagen. Då önskar jag också att diskmaskin, tallrik och glas ska finnas.

Sedan skulle jag boka in en cateringsfirma som står för maten till alla gäster. Jag skulle då kunna anlita företaget Caterbee som erbjuder mat/catering till mig. Jag kan då Välja mellan lunch, bufféer, fika, tårtor plockmat, drinkar, foodtrucks, grillat eller frukostpaket.

I deras utbud finns det bufféer, libanesisk catering, frukost, plockmat, fika, lunch, husmanskost och hälsofrukost. De erbjuder frukostpaket, foodtrucks, grillbuffé, pizzor, sallader eller wraps. Detta innebär att jag även kan efter maten även få fika med allt från nygräddade bullar, till bakverk, tårtor och raw-fika. Så detta blir då för mig perfekt mat på jobbet.

Detta är catering i Stockholm
så ni som ska ha event runt Stockholms området har nu goda chanser och få prova på allt inom räckhåll, bra va?

Ska man göra event för att tex sälja in en produkt så är det också bra med 3 rätters för då måste dina gäster stanna kvar och lyssna. Detta är det mest effektiva sätt att ha sina konferenser på. Samt ta gärna hjälp av dina kollegor och gör inte som jag gjorde att göra event med folk som ändå inte vill vara delaktiga. Gå igenom innan med dina kollega vad som förväntas av henne/honom så det inte blir strul när gästerna väl anländer. Se också till att det finns en toalett så inte folk behöver kliva in till ditt privata hem för att låna toaletten.

I början kan du sätta på musik medans folk minglar och sedan stänger du av musiken. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *