Skip to content
Uncategorized

Ät vad du vill på dagen och gå ned i vikt mot kvällen

Vilken tid du äter är viktigare än vad du äter visste du det?

Det är därför det finns något som heter ät frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en tiggare. Detta säger man för att din ämnesomsättning går ned ju senare det blir på dygnet.

Därför kan du börja din frukost med en stor pizza för att sedan äta en enkel sallad till lunch. Mot kvällen ska du tänka som en tiggare och äta så lite som möjligt. Det bästa sättet blir då att bara ta en måltidsersättning tex produkter från Modifast. Du kan läsa mer om hur man kan gå ned i vikt på Modifast hemsida.

Modifast är ett sortiment av produkter för viktminskning, viktkontroll och välmående. Det som känns tryggt med Modifast är att detta varumärke har funnits sedan 1995 och rekommenderas av överviktsenheter och dietister över hela landet. Hur Modifast kan hjälpa dig beror på vilken målsättning du har när det gäller din vikt. För du kan både gå ned i vikt med dessa produkter eller om du vill behålla din vikt. För man vill ju inte gå upp sina kilon när man väl har lyckats gå ned i vikt. Kolla på mig hur jag gick ner 10 kg och sedan gick upp 20 kg igen. Ni kan nog inte ana hur det kändes. När jag tittar mig i spegeln ser jag själv ingen skillnad på mig när jag går ner eller upp. Jag kan nog bara känna skillnad på mina kläder och den storlek av kläder jag väljer när jag handlar in nytt. Därför kan jag säga att när det gäller just produkter från Modifast så har de olika produkter och tillvägagångssätt passar bra i olika situationer.

Jag brukar ha med mig olika bars i min väska och äta när jag är på kurs. I kväll tex ska jag på en andlig kurs strax utanför Uppsala och självklart kommer jag då ha med mig några Modifast bars i väskan som alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *