När ryktet går att folk kan spå i kaffesump

Jag och min svägerska älskar att bli spådda i kaffesump. Vi fick höra att killen på Nybrogrillen kunde spå. Så vad tror ni att vi gjorde då?

Jag plockade med mig små espressonkoppar, turkisk kaffe och tillbringare och gav mig i väg till Nybrogrillen.

Allt han sade stämde både på mig och min svägerska. Oavsett var jag befinner mig så finns det inget viktigare i mitt liv än att träffa någon som verkligen kan se in i framtiden. Denna kille var helt enkelt klockren. Han borde spå sina kunder som en extratjänst och då skulle det gå otroligt bra för honom.

I morgon ska jag på kurs i andlighet och jag verkligen brinner för det andliga. Jag har varit med i Outsiders förut och tack vore det programmet så går allt framåt. Det har öppnats massor av dörrar för mig sedan jag medverkade i programmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *