Inredning ska vara djur och kök blandat

När jag inreder så brukar jag gillar tre olika teman och kan ni gissa vilka dessa tre goda ting är:

Jag gillar nämligen att man inreder med:
1) godis
2) djurmotiv
3) kökprylar eller ätbara saker

Jag har kollat på en sida som heter kokosbutiken som låter som en butik som säljer kokosbollar fast så är det inte. De har fina billiga och fina tavlor, posters, prints, planscher och affischer med bra kvalitet och till priser man inte kan motstå. De skapar de flesta av motiven själva, men tar även in konst från konstnärer runtom i världen. Hos dem får du även möjligheten att skapa din unika poster där du kan välja att lägga till text, datum, namn eller något annat som du tycker passar just din personliga poster. Det finns något för alla smaker hos kokosbutiken.

Då hade jag velat lägga in bilder av just det jag älskar mest som mat, gris, bulle eller bild på en rolig katt. Datum skulle jag också velat lägga in på mina utvalda bilder. Jag skulle då välja de datum då jag var som mest lycklig i mitt liv. Nedan bilder är från deras hemsida och jag väljer då allt som är rosa.

Vilka datum var jag som mest lycklig i mitt liv?

Jag var som mest lycklig 1989. 2003 och år 2000 just för att då hände det som jag ville skulle hända i livet.

Jag brukar sakna det gamla i livet för just nu trivs jag inte med vissa saker i livet och vill ha tillbaka mitt gamla liv.

Jag gillar även bilder av fina trädgårdar med höga staket som befinner sig på centrala platser. Det ska vara frihet mitt i centrum och då trivs jag som bäst. Lägger upp några trevliga bilder jag hade velat fånga på bild så ni lär känna mig bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *