Skip to content
Uncategorized

Gissa vem som ingår partnerskap med Panos Emprio?

Panos är för mig en man som verkligen lever sitt drömliv. Killen är alltid omgiven av vackra kvinnor och alltid bland businessmänniskor precis som sig själv. Genom Panos har jag fått massor av bra kontakter inom affärsvärlden.

Alla event med Panos är det bästa eventen. Nu har Panos ingått partnerskap med ett helt nytt bolag som är norsk. Norrmän är duktiga på affärer kolla bara på Petter Stordalen. Så självklart blir valet norrmän även för Panos del. Han kommer då ingå partnerskap med Norges Syversen AS, De är sedan 80 år tillbaka ett familjeföretag. De representerar redan fina märken som Calvin Klein, DKNY och Ralph Lauren samt numera även Panos Emporio som nu kommer växa sig ännu större.

För mig är det en stor ära att ha en sådan man i min bekantskapskrets och att dessutom kunna få vara först med nyheterna kring honom är en större ära då han delger mig med dem.

Nedan är ett av fina eventen som Panos bjöd in mig på och då sitter jag med Susanne Ytterskog från tidningen Connoisseur magazine. En tidning för folk som tjänar över 2 miljoner kronor per år.

Nedan ser ni Susanne Ytterskog med Bindefeldt

Häromdagen sa en kvinna till mig att hon aldrig köper något annat märke än Panos Emporio märke på bikini då de håller otroligt bra. Det är helt enkelt av de bästa kvalité enligt denna kvinna. Jag fick hjälpa henne googla fram var i Uppsala Panos Emporio sålde och vi hittade Åhléns som återförsäljare. Denna kvinna är en offentlig person som var på besök för att hon skulle spela på stadsteatern.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *