Rosa skönhetsprodukter får mig att vilja shoppa

Jag kommer i håg för ca 10 år sedan så fanns det ett skönhetsmärke som var ätbart. Dvs allt inom denna serie kunde man äta och då menar jag allt.

Denna serie hade puder för kroppen, schampo, balsam, tvål, bodylotion och parfym. Jag minns att samtidigt hade jag tre kaniner hemma så det passade mig alldeles utmärkt att ha detta ätbara skönhetsmärke för då kunde jag behandla mina kaniner med dem. Om kaninerna kan äta produkterna så kan de också använda dem utvärtes. Jag använde inte allt på dem utan mest tvålen tvättade jag dem med och det gick hur bra som helst.

När jag köper smink och skönhet så tittar jag ofta på hur produkterna ser ut. Jag vill ha produkter som är rosa som passar in i min inredning. Jag känner en kvinna som inreder nästan allt med rosa produkter och jag tycker det är supersnyggt. Det är också vad jag kommer börja göra nämligen inreda hela min lägenhet i rosa produkter. Det får också gärna vara lite detaljer i svart tex spetsgardiner som är svarta är supersnyggt när hela lägenheten går i rosa.

Jag gillar även turkos färg som passar in i badrum. Tec Fotcréme Shea för 75 kr hur fin som helst och med bra kvalité. Här hittar du allt inom hudvård av bästa kvalité till ett mycket bra pris. Nedan skönhetsprodukter kommer från varumärket Dermosil

Contourpalett för endast 99 kr tycker jag är ett ruskigt bra pris för 3 olika nyanser.

Min favoritfärg gällande ögonskuggor är denna som heter Magnetic ögonskugga ocean för endast 45 kr.

Bredvid ovan skönhetsprodukt så ska det också finnas en rosa semla så att allt blir snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *