Skip to content
Uncategorized

CBD Olja om katten själv får välja

Visst låter det bra att CBD Olja kan bota allt och visste katterna detta skulle de hellre vilja ha CBD olja än någon annan hälsopreparat.

Lägg lite av oljan i koppen så ska du se att din kanin kommer att dricka av det.

Jag blir dagligen kontaktat av folk som säger sig kunna hjälpa mig med det ena och det andra. Jag minns när jag fick hem min första CBD Olja tinktur och tog några droppar i vatten. Jag kände direkt att min huvudvärk blev mycket bättre och det kändes som om jag aldrig hade haft någon värk alls. Är det fler av mina läsare som har egna erfarenheter på hur bra man kan må av denna olja så får ni gärna höra av er till mig. Allt är välkommet vare sig ni har något bra att säga eller om ni har något mindre bra att säga. Jag älskar att höra om mirakel som har skett i andra människors liv. Jag vill ha solskenshistorier och har ni sådana får ni gärna kommentera i detta inlägg.

Sedan när jag fortsatte använda denna olja så kände jag att andra saker i kroppen också kändes bättre. Jag hade inte lika torra ögon och mitt hår och hud blev blankare. Jag känner att den gjorde något med hela min hälsa.

CBD Olja fungerar smärtlindrande

Något som absolut talar för hampaoljan är att den kan vara smärtlindrande i en mycket hög och enastående grad. Detta gäller oavsett om smärtan är en biverkning av en underliggande sjukdom eller kommer från en behandling.

KAN JAG GE CBD OLJA TILL MIN HUND ELLER KATT?

Om din katt eller hund lider av ångest, klåda, hudproblem, håravfall, stress osv. kan CBD gå in och skapa balans i det endocannabinoida systemet med hjälp av cannabinoider från oljan som därmed kan reducera dessa symptom samt bekämpa inflammation.

Skillnad på CBD och cannabis

Ett stort missförstånd angående CBD-olja är att det skulle innehålla cannabis som är narkotikaklassat. Det är inte fallet utan oljan kommer från hampaväxtens stjälk och är garanterat fri från THC och ger alltså inget rus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *