Skip to content
Okategoriserade

Vill du ha ett levande ansikte i vitrinskåpet?

Sedan jag var barn har jag alltid använt samma parfym och aldrig sedan bytt till något annat.
Ska man uppvakta mig så ska man satsa på att köpa en parfym som jag trivs med.

Anledningen till att jag älskar en och samma parfym är för att den påminde mig om en dörr i en saga jag älskade som barn. Sagan handlade om en elak häxa som hade låst in en lite flicka för att använda hennes huvud för att klä ut sig med. Hon hade innan samlat på sig massor av andra tjejer för att använda sig utav deras huvud. Dessa huvud var i en vitrin och var levande dvs ögonen följde en när man gick förbi dem.

Kolla nedan hur häxan utan huvud går ner till sitt vitrin fullt med kvinnohuvuden. Skulle du vilja hamna i nedan vitrin? Det finns en sak som är positiv om ditt huvud hamnar i vitrinskåpet och det är att du då anses vara väldigt vacker.

Tänk att hon bara har vuxna kvinnors huvuden i vitrinskåpet och nu vill testa på ett barns huvud också.

Tack vore ovan barnfilm så har jag fastnat för en och samma parfym hela livet. Nu har jag funderat på att satsa på en helt ny parfym från Sassystrar då de har en otroligt fin parfym för 351 kr som jag länge har gått och kollat på.

Parfymen heter Spicy som betyder kryddig och det är exakt det jag också söker. Jag hatar manliga parfymer då jag tycker de flesta luktar stark tvättmedel korsning diskmedel. Om någon med för mycket manlig parfym sitter bredvid mig blir jag bara illamående.

Jag brukar köpa parfym efter hur söta de ser ut för jag vill gärna dekorera lägenheten med parfym också. Hade förut en stor samling på över 500 parfymer hemma i olika storlekar. Hade även en utställning med mina parfymer på Stadsbiblioteket i Norrland. Jag kom då även med i tidningen för min samling samt så ritade jag även kläder och då ritade jag av kläderna från filmen Titanic.

Du hittar även fina underkläder på Sassystrar i olika modeller och storlekar. Finns även underkläder för kurviga kvinnor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *