5 tips till dig som söker investerare & marknadsföring i sociala medier

Henrik Persson Ekdahl startade bolaget Optimizer Invest 2012 tillsammans med Mikael Harstad och André Lavold. Idag är de bland de mest aktiva techinvesterarna i Norden. De är delägare i 17 olika bolag, investerar i 4-5 nya företag per år och gör ofta även en egen startup. Här delar han med sig av sina bästa tips inför en investering.

Få investerar i affärsidéer och affärsplaner. Ha din produkt eller tjänst testbar innan du söker investering. Då är det mycket lättare och du behöver inte ge bort lika mycket av ditt bolag.
Försök få feedback tidigt. Finns det en marknad för din produkt eller tjänst? Folk är villiga att hjälpa till, våga fråga.
Du behöver inte komma med någonting nytt. Skulle det vara så skulle det bara finnas ett bilmärke. Det finns utrymme för flera aktörer.
Gör någonting du verkligen vill, någonting du tror på. Då är hälften vunnet.
Man behöver inte kunna allt. Det är bättre att berätta vad du är bra på och vad du behöver hjälp med när du söker en investering.

Rabatt på kurs i marknadsföring i sociala medier

Oavsett vad du ska satsa på så behöver du utbildning för att hantera dina bolag. En utbildning i hur man marknadsför sig på sociala medier är plus i kanten. Du kan nu få 800 kr rabatt på utbildning hos Nischade om du uppger mitt efternamn PORAT i rutan för partneravtal.

Du hittar deras Facebook grupp här som hölls av Linda då jag gick kursen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *