Skip to content
Uncategorized

När möten avlöser varandra är mitt hår viktigast

Sedan flera veckor tillbaka så har möten avlöst varandra och för mig är det då viktigast att alltid vara den som är snyggast.

Om jag inte ser bra ut så brukar jag sätta på mig en skylt där det står “jag brukar vara snyggare”. För det är viktigt för mig att alltid se så bra ut som möjligt för annars är risken att folk inte hälsar på mig. Om jag går omkring ful och folk hälsar på mig då kommer jag tro att det är ok att vara ful av mig.

Sedan så vill jag också kunna göra gott intryck på folk jag sitter med under mötet. Jag är aldrig heller osminkad för utan smink har jag fått för mig att jag ser ut som en liten kille. Jag vet inte vart jag har fått det i från men jag har liksom inget ansikte utan smink. Jag vill hellre ha mjällschampo än vanliga schampon. Det känns som om mjällschampo gör håret mycket renare. Det känns också som om hårbotten andas bättre om man använder mjällschampo. En bra mjällschampo jag rekommenderar heter Mjällbusters så klart!

Jag har äntligen fått längre hår och tänker inte klippa mig. Jag påminner därför om en get i England som inte klippte sig på 23 år.

I dag fick jag reda på att många ställen stänger helt och hållet då butiksdöden härjar. Det innebär att man säljer mer på nätet. Försäljning och marknadsföring stiger på nätet vilket tar död på fysiska butiker.

Tur att jag inte är född man för jag vill inte ha kort hår och konstig kropp.

Schampo är nog lika enkelt att köpa på nätet. Något jag måste köpa i fysisk butik är kläder för kläder ser helt annorlunda ut på mig än vad de gör på bild. Jag är i regel väldigt nöjd med min kropp så jag brukar alltid tänka att kläder sitter bättre på mig än hur de ser ut i skyltfönster eller på bild. Då menar jag inte att kläderna inte ser bra ut på bild eller att modellerna inte ser bra ut. Jag tycker inte det finns människor som inte ser bra ut det finns bara ovårdade människor. Jag är också ansiktsblind och kan inte avgöra om ett ansikte är vackert eller inte. Jag vet knappt hur jag själv ser ut och minns inte mitt eget ansikte. Som tur det tänk om jag inte skulle vara nöjd med mitt eget ansikte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *