Hellre att folk snusar än att de röker

Om alla rökare kunde gå över till snus så skulle man slippa röklukten överallt. Finns inget värre än när grannen tänder en cigarett på balkongen.

Hälsa går före allt så jag och min svägerska gör allt för vår hälsa nuförtiden. Vi är hälsan själva som ni kan se nedan på våran selfie.

Man kan tycka att det är lika bra att grannen kommer in i mitt vardagsrum och röker när han ändå är på gång. För jag känner av både rök och lukt varje gång han tänder en cigarett. Det finns områden i Uppsala där man inte ens får röka i balkongerna och detta borde man införa i alla balkonger oavsett var i landet man bor. Så tobaksfritt snus är verkligen att rekommendera.

Det är så sällsynt med rökare nuförtiden att man undrar hur det kommer sig att det ens fortfarande finns rökare. Man borde sätta in dem i ett museum och visa hur rökare en gång i tiden såg ut. Dvs vad nikotin har gjort mot dem. Nu finns snus utan nikotin dvs tobaksfritt snus så att folk kan njuta av smaken utan att behöva lida av följdsjukdomar. För man ska kunna njuta av allt som finns här i livet utan att för den saken skulle behöva lida för mycket.

Jag själv är väldigt mån om hälsan så senare i dag kl 15.00 kommer jag få besök av två personer som jag ska hålla ett föredrag för om hälsan. Just nu så sitter två andra personer i ett möte som jag borde vara delaktig i men har ej kunnat. Min mamma har kommit hem så jag är på besök hos henne därav kunde jag inte besöka dem. Senare i dag kommer jag träffa Elina och Karro för föredrag av hälsa och senare sent på kvällen ska vi till ett närliggande hotell i Uppsala för en affärspresentation om hälsa. Jag är nu inne i det här med hälsa på ett sätt att jag inte hinner med något annat. Just nu går hälsan före allt. Finns ett bra ordspråk att den sjuke har bara en önskan.

 

Ett svar på ”Hellre att folk snusar än att de röker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *