Har fått äran att kandidera för EU valet

Som offentlig bloggare har jag fått otroligt fina erbjudanden genom åren. Folk har sett mig i tv, radio och i tidningar. Jag har även haft egen radiokanal under några år. Det kan man läsa om i gamla inlägg.

 

När jag var i radio första gången blev jag kontaktad av en riksdagsman och blev bjuden till riksdagen. Detta för att jag sa i en intervju att förtroendevalda borde ha empati för folket. Nu har frågan kommit upp igen och denna gång från ett helt annat parti.

Kungen var på väg att ta min mobil av misstag

Nedan bild är tagen av David Sica från Stella picture fast med min kamera. Det är Davids pappa som ägde Stella picture och var den som filmade kungaparet när de gifte sig år 1976. Därför betyder nedan bild väldigt mycket för mig. Det är samma dag som när jag träffade kungen och han var på väg att ta min mobil då jag hade glömt den.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *