En katt som inte hade trafikvett

Min mamma har en grannkatt som totalt saknar trafikvett och jag ska förklara för er hur jag menar med den här katten.

Jag brukar alltid vilja köra min mamma ända fram till hennes port för jag älskar att skämma bort henne. Jag brukar även alltid be henne för att spara pengar. En dag när jag åter skulle skämma bort min mamma så blev jag stoppad av att mammas grannkatt låg mitt på vägen och vägrade flytta på sig. Jag kunde ej komma fram till porten för att katten saknade trafikvett. Till saken hör det också att den här katten är extrem lat, fet och bortskämd. Ingen bland grannarna får på något sätt lägga sig i vad den här katten gör för katten tror att hon är så märkvärdig.

Kolla nedan bara hur tjock katten är för att hon är så bekväm och speciell av sig.

Det var dagsljus så att jag också kunde se katten. Det är så viktigt att kunna se både barn och djur när man åker bil. Speciellt när det är vinter i Sverige och solen går ned mycket tidigare så är det otroligt viktigt att kunna se när det bli mörkt. Du kan hitta fordonsbelysning här och det heter Xenonljus så att du aldrig gör illa djur eller småbarn längst vägarna.

För mig är det väldigt obehagligt att köra när det är mörkt för jag är alltid rädd att skada någon annan. Vet också om en älg som brukade äta äpplen på hösten som hade fallit ned. Äpplen bildar alkohol när de har legat länge på marken så denna älg var berusad. Den hade tydligen vandrat längst vägen och var berusad. Folk som åkte förbi såg att älgen vinglade och detta gjorde alla bilister väldigt oroliga.

Jag älskar djur och det första jag kommer göra är att lägga ned pengar på djur för att de ska klara sig bättre. Speciellt hundar och katter kan inte klara sig ute i naturen om ingen tar hand om dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *