Skip to content
Uncategorized

Äntligen hittar jag begagnade kontorsmöbler

Är man ny företagare så kanske man inte har råd med att köpa nytt. Är man ny företagare passar det inte att man direkt i början börjar bränna pengar på dyra möbler. Man måste ta det lugnt och ha fötterna på jorden som ny företagare.

Som företagare så måste man också lära sig att man ska först och främst ta hand om sina kunder och inte sina leverantörer. Du är dina leverantörers kund så de kommer ta väl hand om dig om de är riktiga business människor. Förstår inte dina leverantörer att du ska tas hand om så kanske du ska göra affärer med folk som förstår hur värdefull kunden är.

Ska man visa att man har det bra ställt gör man det mot sina kunder. Det är viktigare att bjuda sina kunder på något att fika än att försöka skryta om snygga dyra möbler. Det är helt ok att ha begagnade möbler för då ser också företaget äldre ut. Du hittar begagnade kontorsmöbler hos BBS Möbler till ett mycket bra pris för ditt kontor hemma eller om du har ditt kontor utanför ditt hem. Jag önskar en stor våning i centrala Uppsala där jag kan använda en del av den som kontor och en del för att ta emot större sällskap.  Jag gillar begagnade möbler för då kan man också hitta mer av vad man söker. Nya möbler är också ok men det roliga är att man sparar så mycket pengar.

Häromdagen så köpte vi begagnade möbler till en lagerlokal för där behövs alla hyllor man kan tänkas behöva. Man ska aldrig slänga möbler för när det kommer till lagerlokal så är alla möbler välkomna även om de alla gånger inte passar ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *