Medium besök hos Mandala New age

Tjejen som la en stjärna på mig heter Emma hittar ni henne på om det är fler som är sugen på att spå sig i tarot. Nedan ser ni korten som kom upp på mig beroende på vilka frågor jag ställde så svarade hon på dem.

Det var enkelt att lyssna utan några svårigheter. Jag förstod ju exakt vad det var hon ville säga mig.

E m m a s  T a r o t

Ring 0939-1955

19:90/min

 Samtalet betalas via telefonräkningen

Kanaliserar via Guider och Spådom  och  via kort för svar på dina frågor.

Emma har lagt kort i 30 år. Medium som jag anlitar är, Mait Bärnsten, Göteborg Orust, finns på min Facebook. och Katarina Johansson på Linjen Vita Vingar. Nedan ser ni fem punkter dvs 5 frågor jag hade och svaren är nedan.

  1. Jag frågade om min hälsa och i mars månad redan jag behöver någon som tar hand om mig som ett barn för att bli frisk.
  2. Jag frågade angående mitt företag och det ser framgångsrikt ut
  3. Stjärna få meddelande i mars överraskning om jobb och inkomster nytt avtal på väg mot dig i april. Maj månad blir mycket bra
  4. Juni fortsätter positivt och även juli har du önskningar som går i uppfyllelse stora vinster.
  5. Vill shoppa utomlands eller vill ha ett hus men jag vill ej bo utomlands och köper hellre något i Sverige än utomlands. Men man vet aldrig!

Hon har gått flera tarotutbildning för sin egen skull. Man utvecklas varje gång enligt henne. Hon bor i Södra Skåne två minuter från Öresundsbron. Har gått på kurs hos Trollsveden. Den duktigaste är Katarina Johansson på Vita vingar. Hon kommer från Stockholm för hon sitter på landet utanför Stockholm. Hon är tidigare banktjänsteman. Mait Bärnsten hon bodde i Göteborg och hon i Varberg. Hon besökte henne och frågade om hon skulle flytta.

 

Finns också en jätte trevlig butik med andlig anknytning som drömfångare, änglar och massor av bra böcker inom andlighet. En butik som heter Mandala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *