Skip to content
Uncategorized

Rädda Joppe död eller levande

När jag var barn så fanns det en serie som hette “Rädda Joppe död eller levande” Det handlade om en kille som hade en gosidjur som han kallade för Joppe. I varje del så råkade alltid den här Joppe illa ut.

Något jag minns var att en gång råkade Joppe hamna i en Container av misstag. Då drogs flera personer in för att rädda Joppe att inte hamna på soptippen. Denna barnserie var lite som en mordserie för varje gång var Joppe försvunnet och folk var tvunga att gå ihop för att rädda Joppe. Detsamma kan jag känna med med min mobiltelefon och jag har en Iphone.

Jag kan inte klara mig 30 minuter i sträck utan min Iphone för med den gör jag allt. Jag ser på film, svarar på mail och lyssnar på musik när jag promenerar. Det enda jag inte gör med den är att jag lägger inte in någon kalender. Vet ni varför jag inte lägger in någon kalender? Just för att två gånger har det hänt mig att hela kalendern har raderats ut och då har jag fått panik. Jag går numera med en kalender i bokform och skriver för hand. Aldrig mer att jag har en kalender i mobiltelefonen.

Uppstår problem så kan du laga Iphone hos Gigamex för varför ska du dras med de problemen jag har dragits med.

Roliga skämt om mobiltelefoner och internet

– Varför häller du vatten i datorn?
– För att kunna surfa på Internet!

Estrella chips är billigare, men de fungerar inte i datorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *