Skip to content
Uncategorized

Barnparadiset låter som ett paradis eller hur?

Det första ett barn minns är väl doften av sin egen mamma för jag kan fortfarande minnas hur gott min mamma luktade. Fanns ingen som luktade så gott som min mamma. Än i dag luktar hon godast av alla människor.

 

En mamma är mjuk och då vill även den nyfödda bebisen har något mjukt att ligga på när ens mamma inte kan bära en för tillfället. Vad kan man då hitta på för att det ska kännas som mammas famn? Då är tipset från min sida en babynest som du kan hitta hos Barnparadiset. Jag tror inte att det är så bra att sova tillsammans med sitt barn. För har du somnat så vet du heller inte om du råkar sova på ditt barn och då blir det inte så roliga följder. Just därför för barnets säkerhet är det otroligt viktigt med en babynest för då kan du lägga barnet nära dig och ändå själv kunna sova i lugn och ro. Minsta lilla ljud från ditt barn får dig ändå att vakna upp så länge du inte ligger på barnet eller hur.

Du går utmärkt att lägga babynest i denna fina tält som du också kan köpa hos Barnparadiset.

Med ett flyttbart babynest kan du hela tiden se ditt barn var du än befinner dig i bostaden och behöver inte oroa dig över vad som sker i barnkammaren medan du tar hand om hemmet eller dig själv. För tänkt om du ska baka bullar då är det också lättare med en babynest och baka dina bullar samtidigt. Låt din bebis hänga med när du badar, städar, lagar mat eller viker tvätt. Låt även barnet följa med när du fikar med dina väninnor.

Hos Barnparadiset har du också väldigt fin inredning och sängar för just ditt barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *