Skip to content
Uncategorized

Är du grossist behöver du ett åkeri

Om du håller på att driva en grossist firma så kanske du också är i behov av ett åker som kan hjälpa dig med att leverera dina varor till olika leverantörer.

Hos dem hittar du allt inom verktyg och maskiner , fordonsbelysning , lyft och last , hydraulik , skruv och infästning. Jag själv söker just nu något att lasta eller lyfta med. För om jag nu är grossist och får hem massa produkter så behöver jag något att lyfta alla dessa pallar med.

För en stund sedan var jag på en föreläsning om varumärke och hur man tar fram logga och marknadsföring för sina varor och tjänster. Folk talar varmt om marknadsföring, varumärke och logga. Jag upplever att man även borde föreläsa om dessa saker som transport, åker och fordonsbelysning också. För dessa är också viktiga delar när man startar företag. Att man vet vart man kan vända sig och hur mycket sådana tjänster kostar. Sällan ser man dessa företag marknadsföra sig så man vet för lite om dem. Jag som vill veta mer tog reda på mer så att det blir enkelt för mig som grossistfirma att utveckla med hjälp av tex företag som Swedol.

De har även kläder och skydd såsom man är van att se kungligheter. I alla länder som är monarki ser man kungligheter på besök hos olika företag med dessa skydd för huvudet. Jag älskar bilder av kungligheter när de bär skydd för att besöka olika företag. Det är också intressant hur mycket kungafamiljen lär sig på alla sina uppdrag och resor runt om i Sverige och utomlands. Jag ska nog ta och beställa en sådan skydd för huvudet för att se så kunglig ut som  möjligt när jag går på stan. Nej jag skojade bara så kan jag inte bära mig åt även om jag har stor lust till det. Då måste jag passa på att vinka också om folk stirrar ut mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *