Provar balklänning inför galan

Nedan ser ni mig prova balklänning hos Mäster Arnes skrädderi i Uppsala som drivs av min väninna Joumana.

Jag har förut varit på invigning hos Mäster Arnes skrädderi med Per Holknekt inbjuden som ni kan läsa mer om här. Per är nära och god vän till Joumana som driver butiken. Joumana är världens härligaste människa som jag kallar för min syster för hon är en sådan god människa.

Panos var ej nöjd med min val av balklänning

Jag skickade nedan bild till Panos Emporio och han sa att det var fel klänning jag valde. Snart får ni se valet av kläderna som jag hade på mig när jag åt tre rätters middag med baddräcktskungen Panos Emporio och utvalda människor inom näringslivets toppar bla. VD för Saab, grekiska ambassaden, ägare av Apollo resor och ägaren av Fontana AB. Många nya kontakter knöts och eftersom jag själv är entreprenör så passade detta sällskap perfekt.

 

This is Panos Emporio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *