När två världar kolliderar av Anita Birgitta Lindholm

Har ni sett boken När två världar kolliderar? Det är en bok som är skriven av författaren och bloggaren Anita Birgitta Lindholm.

Jag är så otroligt stolt över att hon är en av bloggarna på Blogbiz.se Bloggportal. För vem kan blogga bättre än en författare? Författare har oftast mest att skriva när de väl sätter i gång och bloggar.

Så här inleder hon sin bok När två världar kolliderar

Jag skulle sätta mig på köksstolen och hon skulle spå mig. Niko och hans far stod framför och hon bakom, de sa åt mig blunda och lägg händerna i famnen. Ingen sa någonting ytterligare och där satt jag precis så som de hade sagt och hans mor börjar rabbla en ramsa. Plötsligt känner jag att det kommer nånting i mitt hår och att nånting regnar över mig, så jag i min förskräckelse öppnar ögonen…Iraniern och finlandssvenskan) möt Nitta och Niko. Nitta kom till Sverige som 6-åring och Niko som ung man. Två livsöden som mötte varandra. En resa genom deras livsvandring tillsammans. Hur har de överlevt flera decennier tillsammans?

när två världar kolliderar

Jag blir så nyfiken för jag älskar allt som har med spådom och mediumskap att göra. Brukar själv gå på sådana kurser i Uppsala för att utvecklas personligen. Om Anita har vägarna förbi Uppsala är hon välkommen att följa med mig på dessa kurser och dessutom få blogga om det. Då skulle Anita blogga som att det vore sponsrat inlägg om hon vill följa med. Hoppas verkligen att hon bor i närheten av Uppsala. Det jag blir nyfiken på är vilka färdigheter eller vilka erfarenheter har hon själv om personlig utveckling? En person som jag tror hon skulle finna inspirerande är Marie Larsson som också bloggar på Blogbiz bloggportal och bor i Uppsala. För båda är författare, coach och är nyfikna på personlig utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *