Bästa present till någon som är jobbig

Har du en jobbig kompis som du skulle vilja ta ut din hämnd på för att människan alltid är så jobbig? Då ska du köpa en stor skål med vatten och lägga in endast en fisk i den och ge bort till personen när han inte ens är hemma. Vet du varför?

Jo för då måste han bära hem den tunga skålen med vatten i hela dagen så fisken inte dör. Han kommer skämmas inför folk att tacka nej till presenten och ännu mindre att våga låta en fisk dö. Han kommer heller inte att förstå att du bara är ute efter att irritera honom.

Vad ger man till någon man tycker om då? Jo man köper en upplevelse i present för det kan också vara det enda sättet att få ut lata vänner till att göra något extra kul. Nu när värmen närmar sig så skulle det vara så kul att åka lufballong. Jag har aldrig i mitt liv provat detta och jag skulle vilja prova detta nu i sommar. Du kan också om du vill flyga luftballong över Stockholm och på detta sätt flyga över Drottningholm och Stockholmsslott. Har du tur kan du landa på kungafamiljens privata borggård och kanske få en pratstund och lite fika när du ändå ger dem ett oväntat besök. Det roliga hade varit att du själv kanske skulle klä ut dig till drottning Silvia eller kung Carl Gustaf så att de känner som om de har känt dig sedan länge tillbaka. Du kan även ta med dig kungliga böcker så att de känner att du är en av dem.

Visste du om att du kan gifta dig i Drottningholms kyrka så därför vore det klokt att åka lufballong när du gifter dig och landa på Drottningholm. Eller tvärtom gifta dig på Drottningholm och sedan ta luftballongen över Stockholm. Perfekt avslutning på en romantisk bröllop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *