Drömmen på min arbetsplats

Jag drömmer om att ha ett kontor mitt i centrala Uppsala och den ska vara anslutning till mitt eget hem. Det ska vara en radhus fast mitt i centrum mitt emot stadsbiblioteket där jag hade min första lägenhet.

Sedan ska jag ha en egen kaffemaskin som innebär att man bara trycker på en knapp och får ut sitt kaffe. Samt varje morgon ska en cateringsfirma alltid leverera goda mackor som är glutenfria med massor av innehåll. Hos DSFM kan man hyra kaffemaskiner och då är min fråga, vem stoppar i kaffet? Finns det redan kaffe i den eller ska jag behöva köpa kaffet också? Hur det än är så är det absolut en sådan jag vill ha både hemma och på mitt “hemma” kontor i framtiden. Jag vet precis hur mitt liv ska se ut i framtiden och jag ska se till att få ett sådant liv.

Hur skulle din dröm arbetsplats se ut om du fick välja? Något som också finns högt på önskelistan är att någon dammsuger mitt hem och kontoret varje dag när jag inte är på plats för jag vill inte höra på dammsugaren.  DSFM företaget ser till en helhet för att du ska få det så bekvämt som möjligt allt från fönsterputs, flyttstäd till det härliga kaffet som du kan dricka frukost, lunch och middag.

Jag ska kolla närmare på kaffemaskinen för det är vad som ligger mig varmast och jag vet att kaffemaskinen man hyr hos dem kommer blir mest populärt bland alla på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *