Vad är en bal på slottet utan en fin diadem?

Nu på torsdag är jag inbjuden på något riktigt stort av en mycket offentlig designer som både har bikini, väskor och parfym i sitt varumärke. Kan ni gissa vem som har bjudit in mig?

Vi kommer att hålla till på Stadshuset där man brukar anordna nobelfesten. Vi kommer då även äta middag och det blir prisutdelning då detta är en gala. Flera offentliga personer sitter i juryn. Jag kommer berätta mer med bilder vem som bjöd in mig och varför. Detta blir årets största gala för min del. Jag har varit på många tillställningar men detta slår nog rekordet.

Metalldiadem invirat i ett vitt band med blommor på ovansidan, vackert utsmyckade med pärlor och strasstenar. Bandet sträcker sig ca 50 cm utanför diademändarna och är avsedda för att man ska slå en knut bakom håret.
Fin och välgjord accessoar som passar till bröllop

Jag ska då ha nedan diadem på mig som har en band så man kan knyta en rosett  i bak. Ni andra som vill kolla in håraccessoarer hos Athelinda får då 20 % rabatt om ni anger koden AVP20 som står för Anne von Porat så klart.  Just nu har de 20% rabatt på öronmuffar och vinterhårband, men med min rabattkod nedan blir rabatten 40%. Rabattkod: AVP20.

Jag har besökt detta stadshus tidigare då vi hade en exklusiv teprovning på riktiga premium teer. Denna gång besöker jag som gäst. Totalt inbjudna är ca 100 personer så detta bli klädkod och fin bankettmiddag. Jag är den som älskar håraccessoarer så då brukar jag alltid vilja ha vackra diadem på fester. Jag vill känna mig riktig fin inför denna kväll så att han som bjöd in mig också blir nöjd. Ser så fram emot denna dag och kommer då att åka fram och tillbaka med bil för jag vill ej sitta i tåg med en fin diadem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *