Skip to content
Uncategorized

Snöar det på dina kläder?

Tänk så jobbigt det är när man har mörka kläder på sig och har mjäll i håret. Då ser det ut som om det har snöat på kläderna eller som om man ständigt vore dammig.

 

Jag har provat många schampo som brukar torka ut hårbotten och på det sättet inte är vad man söker i mjällväg.

Man söker något som inte är starkt för hårbotten samtidigt som det gör ens hår fint och smidigt. Det måste vara ännu värre för folk som har riktigt mörkbrunt eller svart hår att ha mjäll i hårbotten. Då ser man det så tydligt och det är inte alls roligt för dem. I stället för ghostbusters som man såg när man var liten får man här lära känna. Busters innebär ju jägarna på engelska dvs denna schampo för mjäll jagar din mjäll tills att de är fångatagna. Jag gillar förpackningen som har de rätta färgerna som ser ut som om de ska blåsa liv i håret och dessutom blåsa bort mjället. Mjäll har ju också med hur du lever att göra. För när jag var yngre hade jag mer problem med mjäll än vad jag har i vuxen ålder. Det verkar också som att män har mer problem med mjäll än vad kvinnor har. Varför jag tror det är för att jag oftare ser män med mjäll än vad jag ser kvinnor. Eller så kan det vara så att vi kvinnor är bättre på att ta hand om torr hårbotten som fjällar i form av mjäll. Du hittar väldigt bra mjällschampo hos dem som fungerar.

På vintern kan du skylla på att det snöar men jag är riktigt nyfiken på vad du ska skylla på när det är sommar? Bästa är att prova på denna schampo du också så slipper du allt som har med mjäll att göra både nu och i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *