Hur ser dina shoppingvanor ut och vill du spara?

Restaurang, hotell och café ökar mest mer än 0,3 % varje år enligt statistiken.

Uppsala växer så det knakar och det tycker jag är så roligt tex Busters Burgers har blivit populär och man vill öppna i varje stad enligt undersökningar.

Lite Statistik om Uppsala den staden jag bor i och varför jag tror att man då skulle behöva kreditkort. Vill du veta allt om kreditkort så kan du gå in på Kortio. För dig som älskar att resa så har du kreditkort för resa också hos Kortio. Det som är så bra att jämföra kort är att man har det kort som sparar just dig mest pengar (om man betalar fakturan i tid så klart). Annars är det ju ingen vits om man är slarvig på den fronten. Jag brukar resa några gånger per år och för mig skulle detta passa perfekt. Du skriver in ditt personnummer och årslön så räknar de ut vilka kreditkort som skulle passa dig. Det tar bara 1-3 sekunder och du kommer härmed veta mer om dig själv.

Hennes & Mauritz restaurang i Uppsala

Andra ställen du kan handla med dessa kreditkort är tex modebutiken Hennes och Mauritz som kommer att erbjuda frukost, lunch och middag då blir det senaste butiken i hela världen. De har gjort en hel ny logga. Ovanför Cubus på stora torget blir hela deras område där de nu serverar dessa måltider. Så nu är det Uppsala den stad man bör vara i och detta ska vi verkligen rida på. De har även  kommit  en Home koncept dvs inredning till Hennes och Mauritz. Medans Hennes och Mauritz var stängt för ombyggnad så tappade Uppsala försäljning och nu kommer det att stiga för att de öppnar igen.

Det bjuds alltid på något gott på våra möten kring shopping i Uppsala och vi brukar befinna oss på Clarion Hotell Gillet.

Jag brukar inte hinna gå in i butiker för att handla, men resor hinner jag med. Ska jag handla så brukar jag kolla in i skyltfönster och välja det som butikerna lägger ut där. Jag får hem så mycket som bloggare att jag inte hinner fylla på garderoben men något nytt. Hinner heller aldrig köpa skönhetsprodukter eller hygienartiklar för allt får jag genom bloggen numera.

Jag har även turen att jag får resor via bloggen också, men inte alla resor. Därför är detta med kreditkort jämförelse guld värd att kolla in hos Kortio.

Ett svar på ”Hur ser dina shoppingvanor ut och vill du spara?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *