En inredning ska tala om vem du är

När jag får besök så vill jag att mina gäster genom min inredning ska veta vem jag är. Tex när jag är på terapi behandling hos Marica Erikssons hem brukar hela hennes lägenhet genomsyras av andlighet. Man ser då en röd tråd i hela hennes inredning. Man vet då vem man har kommit hem till.

När man kommer hem till mig ska det också märkas vem jag är direkt när man klivet in. Eftersom jag är född och uppväxt i Uppsala så säger det väldigt mycket om vem jag är. Jag verkligen älskar Uppsala även om staden också till skillnad mot Stockholm ibland följer jantelagen som jag avskyr som pesten.

För mig representerar människor som följer jantelagen folk som måste trycka ned andra för att själva må bättre. Mycket märklig väg att må bättre på? Det är som att säga till folk snälla lyckas inte med något här i livet så att jag slipper lida över min oduglighet. Dessa aktörer träffar man inte på samma sätt i Stockholm.

Jag har därför beställt hem vackra Uppsala motiv från Picky Posters ett företag som dessutom ligger i Uppsala. De bjuder på frakten när du beställer produkter från dem.

Jag skulle också vilja ha bilder av Pelle Svanslös, Maja Gräddnos, Bill & Bull samt Elaka Måns. För dessa katter är också ett måste för mig som är Uppsalabo.

Finns även bilder av Stockholm för er som gillar Stockholm bättre eller som vill visa era gäster var ni tillhör. Nedan ser ni också vackra Domkyrkan där jag blev döpt och konfirmerad av självaste Ärkebiskopen Antje Jackélen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *