Äntligen är det vår och snart sommar

Nu när sommaren närmar sig så kommer folk behöva fläktar inomhus för att inte svettas.

Har du ett kontor så ska du absolut inte behöva svettas och då kan du satsa på en fläkt. Jag fungerar så här att när det är varmt då kan jag tänka klart. När det är klart då kan jag inte tänka lika klart och dessutom kan bli väldigt sömnig. Om jag anser att rummet är för varmt brukar jag alltid öppna en fönstret för annars kommer jag inte att kunna sova. Jag skulle verkligen behöva en fläkt som gör det kallt även vintertid för jag kan annars aldrig somna. En lätt lösning på detta är att köpa fläktar såsom golvfläktar eller bordsfläktar som sprider en sval vind i hem och på ditt kontor om du har ett.

Jag har kontor och lagerlokal som jag tror kommer att bli varmt på sommaren så en golvfläkt skulle inte vara fel enligt mig. Sedan måste jag höra med mina kollegor om de kan tänka sig ha en golvfläkt inne på lagret. För om man jobbar på lager så rör man sig mycket och då kan det behövas både bordsfläkt och golvfläkt.

Jag har kollat runt också för att se vilka som också skulle passa in hos oss och har hittat en som jag tror att vi kommer att trivas med. Det får inte bli för varm för att jag ska fungera och det får heller inte bli för kallt för att jag ska fungera. Hur det än blir så kommer dessa fläktar vara min räddning både om jag ska jobba aktivt eller om jag ska försöka sova. Tänk er när det är kallt på morgonen och man måste upp och jobba tidigt. Då vill man krypa ner i sängen igen för att sova. Det är nog därför jag också sover som bäst när det är kallt för jag förknippar kyla med tidig morgon och sömnlöshet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *