Fastfood mässan med Melker Andersson

Melker Andersson är en känd krögare med koppling till Uppsala. Vill du också synas såsom han har gjort?

Jag verkligen älskar Uppsala som stad och snart kommer vi i Uppsala en känd 90 åring och har i dag haft möte med Uppsala city angående denna kändis som är född i Uppsala. Jag och Uppsala city har då kommit fram till att vi ska uppmärksamma honom både här på bloggen och på den franchisecafé jag driver i Uppsala. Allt om detta kommer senare i bloggen så håll utkik. Jag har i detta inlägg lyft fram det som hör ihop med Uppsala.

Här i Uppsala har vi också något som heter Uppsalas som är Marknadsportalen i Uppsala kommun gällande väldigt mycket saker. För är du företagare som jag är och driver många bolag så kan de hjälpa dig med kontakter och att synas för rätt personer som du kan tänka dig behöva för en ytterligare karriär upp.  Så här har säkert krögaren Melker Andersson och många med honom besökt för att bli inspirerad. Har du verksamhet i Uppsala som jag har eller som Melker Andersson har så är det ju naturligt att besöka Uppsalas för att inspireras.

Du kan även välja att få synas på sidan om du vill. För mig är det ett självklart val att synas hos dem.

De som hade bjudit in honom som föreläsare var Menigo som också är ett företag med anknytning både till Uppsala och övriga Sverige. Du kan även synas på sidan Uppsalas om du driver ett litet företag eller om du är mega känd som Melker Andersson kan du också välja att synas med dina fina restauranger.

Man kunde även se honom i tv skärmen och stod man för nära var risken att man själv syntes lika mycket som honom. Besökarna var många och när Melker Andersson började tala blev alla tysta för att få höra hans resa mot att nå toppen. Han är verkligen en förebild för mig.

Jag som bloggar vill ju ta de perfekta bilderna så att de ser proffsiga ut.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *