Skönhetssalongen som har bästa metoderna

Vill du hitta en skönhetssalong som har allt på en och samma plats? Du hittar alla skönhetsbehandlingarna jag nämner nedan hos Nabkliniken i Stockholm.

ANSIKTSLYFT – TRÅDLYFT

TRÅDLYFT MED JBP EXKLUSIVA TRÅDAR FRÅN JAPAN

Kvinnor som har gjort denna behandling går tillbaka i tiden med 15 år för de blir verkligen 15 år yngre. Jag har mött massor av kvinnor som har gjort denna behandling. Dessa trådar är ju kroppseget så de blir liksom ett med huden. De känns mindre att göra denna behandling än tex fylla läppar. Den här typen av anti-aging lyft görs med självabsorberande trådar. Trådarna är gjorda av ett material som är självabsorberande och försvinner av sig själv inom ca 6 månader.

HUR LÄNGE HÅLLER EN BEHANDLING MED TRÅDLYFT?

Behandlingen håller i ca 2 år eller längre beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Det är nog bra också att dra ner på alkohol, sol och cigaretter. För vill du se ung ut varför ska du då förstöra din hy med dessa saker jag nämnde ovan?

De områden som man med fördel lyfter med JBP-trådlyft är:

 • Ögonbryn och mungipor
 • Kinder
 • Käklinjen
 • Ögonvrår
 • Veck och djupa rynkor runt munnen
 • Slapp hud på hals och under haka
 • Lindrigt gäddhäng

När du kommer in i salongen möts du av en hjälpsam trevlig personal som nedan Therese Ekström.

Belkyra fettreducering för hakan (något för mig)

Jag upplever att jag har en kalaskula till haka och skulle nog göra allt för att bli av med den. Jag tycker att jag liknar min egen kanin Honey när hon gick upp i vikt. Jag tog henne till veterinären för hon mådde dåligt. Då svarade läkaren med att hon borde banta ner sin dubbelhaka för att må bättre. Så det är också hur jag mår just nu och behöver banta ner min dubbelhaka med behandlingen som heter Belkyra.

Nu kan du injicera bort din dubbelhaka. Med läkemedlet Belkyra kan du enkelt och smidigt låta dubbelhakan sjunka tillbaka. Resultatet kan likställas med en fettsugning men du slipper lång konvalescens, ojämnheter och långvarigt känselbortfall.

Hifu

Har du fött barn och känner att du börjar bli slapp? Nu kan du slipa knipa för här kommer en icke kirurgisk behandling för att få omedelbar effekt. Behandlingen går till som en gynekologisk ultraljud. Du ligger där i ca 20 minuter och får behandlingen som sedan gör underverk för intima besvär och kallas för vaginal thigtening Hifu. Kvinnor upplever även att deras slemhinnor blir återfuktade eftersom cellerna blir yngre i vaginan. Det är bra hälsomässigt.

Vad är Vaginal föryngring?
Det är en ultraljudsapplikation som stimulerar kollagen tillväxten i den vaginala väggen så att din vagina återfår elasticitet blir fylligare och återfuktad.

Vilka är fördelarna med vaginal föryngring?
Dina vaginala väggar blir tjockare och starkare och kommer att förlora torrhet. Detta kommer att öka din sexuella njutning och bromsa effekterna av åldrande.

Hur genomförs behandlingen?
Ett litet munstycke är insatt i slidan som avger låga energipulser som tränger dina vaginala väggar och stimulerar kollagen tillväxten. HIFU behandling är en skonsam applikation av hög intensitet ultraljud som går djupt in i vävnaden.

Hur lång tid tar det?
Behandlingen tar mindre än en halvtimme. Du kommer förmodligen att vara på kliniken cirka en timme.

Är det smärtsamt?
Vissa kvinnor har sagt att Hifu behandling är något obehagligt, men de flesta kvinnor känner inte någon smärta. Om du är särskilt nervös om förfarandet, Ta en pratstund med oss om det under ditt första konsultations besök.

Nedan ser ni läkaren Susanne Jafari som alltid är så välvårdad med vackra ljusblåa ögon. Aldrig förut sett just den ljusa blåa färgen hon har.

Laserkirurgi mot kondylom

Det finns också jobbiga könsjukdomar som Kondylom som är otroligt jobba enligt folk som har gått igenom denna jobba sjukdom. Det är ett sexuellt överförbart och ger upphov till vårtor som kommer och går. Då kan man få hjälp hos Nab kliniken att bli av med dessa vårtor med laser. De behandlar kondylomvårtor på både kvinnor och män genom att bränna bort dem med laser. Frysning är ett annat kirurgiskt behandlingsalternativ.
Eftersom kondylom uppstår till följd av en virusinfektion finns det idag ingen behandling som kan garantera hundraprocentigt resultat. Det finns alltid en viss risk att problemen kommer tillbaka. Du kan ändå få hjälp på bästa sätt med laser.

Hjälp mot nagelsvamp

Nu kan du även få hjälp med din nagelsvamp som många diabetiker drabbas av. Jag har en äldre bror som har diabetes och sådana som honom rekommenderar jag verkligen behandling för hans fötter. Det är lättare att behandla svamp i fingernaglarna än tånaglarna för att tånaglar växer ut långsammare. Susanna Jafari är specialiserad allmänläkare och har en lång erfarenhet. Det är hon som gör många av behandlingarna hos Nabkliniken.

Laserkirurgi mot födelsemärken

Har du födelsemärken du vill bli av med så finns det också laserbehandling för att bli av med dessa födelsemärken. På NAB Kliniken granskar en läkare hudförändringen och bedömer den innan den tas bort. Du kan boka konsultation och behandling vid samma tillfälle.

ANSIKTSLYFT FOTONA 4D

HUR GÅR ETT ANSIKTSLYFT MED FOTONA 4D TILL?

Denna ansiktslyft med Fotona 4D behandling ger direkt effekt säger de som har provat den. Genom att använda 3 olika inställningar och en 4:e i tillägg (intraoralt), kan man ge en kraftfull men som sagt icke-invasiv behandling för att kunna lyfta ansikte och hals. Smooth mode används på insidan av munhålan. Denna icke-ablativa laser ger en kontrollerad och skonsam ”bulk-värme” för att stimulera kollagenfibrer. Se bild ovan hur det ser ut kring munnen dvs nasolabiala veckan. Man ser genast ett lyft som är tydlig.

Det primära målet under detta steg är de nasolabiala vecken, som får en fin ”plumping-effekt” från insidan och ut, liknande en behandling med fillers. Folk ser 15 år yngre ut när de har gjort denna behandling.

2 svar på ”Skönhetssalongen som har bästa metoderna”

 1. Hej, väldigt intressant läsning? vad är ett trådlyft egentligen, läste om skillnaderna mellan trådlyft och minitrådlyft här https://beutly.com/tradlyft/ men fattar inte exakt vad skillnaderna är. Har du nån bra salong att rekommendera? funkar det bra för att lyfta ögonbryn?

  Mvg, Hanna

  1. injecacademy är duktiga de gör både trådlyft och minitråd. Ansiktet så använder man både och eftersom vissa ställen är känsliga som under ögonen då använder man minitråd. När det är trådlyft i sig är det mer stora partier som kinder. Samt ögonlyft är också med större då det är pannan som används.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *