Snart möte med en stor mediaprofil

 

Jag har träffat massor av folk inom Bonnier och nu ska jag träffa en stor mediaprofil inom andra tidningar. Jag hade ett möte med honom på morgonen som jag helt har glömt bort. Jag hade så många möten på varandra inbokade att jag totalt blandade ihop det hela.

Nedan kan ni tex se mig med Martina Bonnier som var chefredaktör och även ingår i familjen Bonnier som man brukar säga äga svensk media. Hon hade skrivit en bok om skönhet och när jag var ansiktet utåt för Klara K kvinnlig nätverk blev jag presenterad för henne i hopp om att jag skulle marknadsföra hennes nya bok här hos mig på Veckomagasinet. Självklart passade jag på att även hjälpa henne med hennes marknadsföring.

Martina Bonnier och jag tillsammans på Klara K dagen som jag var ansiktet utåt för under flera år.

Tänk att ha frukostmöte med en person och när det mötet tar slut hungrig igen för att jag då är inne på mitt lunchmöte. Så hur skulle jag hinna med mediaprofilen på en och samma dag? Det är ett mysterium hur jag trodde att jag skulle hinna.

Martina Bonniers bok Fashionista som skickades hem till mig.

Kan inte lägga ut bilder på de möten då många sekretessavtal ingår och man går då omkring med en munkavel som jag brukar kalla det. För er som inte sitter i massa möten men ändå vill komma i kontakt med olika tidningar så kan jag rekommendera prenumeration.online som faktikst är en webbsida där du kan jämföra olika abonnemang och prenumerationer. De flesta av oss har på något sätt antingen tidningsprenumerationer, streamingtjänster, ljudböcker eller något annat liknande. Hos  prenumeration är det meningen att du ska kunna hitta de bästa tjänsterna till nätets lägsta priser! Gå in och jämför så får vi se om du håller med om att det är nätets lägsta priser. För jag tror nog att även du kommer att hålla med om detta. Att prenumera är att resa och få uppleva massor utan att behöva röra på sig. Du hittar även prenumerationer på olika matkassar också. Jag har haft otaliga hemma hos mig som har skickats till mig.

Martina Bonnier från mediafamiljen Bonnier Elle Galan själv är hon chefredaktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *