Jag tar alltid möten i samband med lunchen

 

Jag hade hela dagen inbokad i dag och då tog jag den ena mötet över frukost i city och den andra vid lunch och åt då thaibuffé.

Det bästa sättet för mig att ha möten är när jag själv ändå ska äta frukost och lunch. För då kan jag både njuta av en bit mat och lyssna på vad folk har att leverera till mig i ord. Så nu är båda mötena avklarade och båda möten har varit väldigt givande. När jag åt lunch så tänkte jag på en sak med kreditkort som kanske inte alla tänker på i dag.

Jag har tänkt på att jag kanske inte har ett skyddat mina bank- och kreditkort från att bli skimmade. Fick höra då att det nu fanns en ny teknik i bankkorten så kan jag med hjälp av en smartphone skimma bankkort och få tag i kortuppgifterna. Personen jag åt lunch med berättade att just varumräket Luxify BlockCard sätter stopp för det!
Min tanke var då att jag faktiskt behövde en sådan och ska köpa en för att med ett Luxify BlockCard kan jag då känna mig tryggare. Kortet ser ut som ett kreditkort och passar till alla plånböcker, mobilfodral med mera. Det som är så bra att folk direkt frågar vad det är för något. Den ser bekant ut eftersom den påminner om något vi alla använder oss utav varje dag dvs kreditkort. Samtidigt så vet vi att det inte är ett kreditkort eftersom det är något helt annat. Då får jag varje gång tillfälle att berätta vad det är för något och tryggheten med att ha en sådan.
Med Luxify BlockCard undviker jag kortbedrägerier som jag helt enkelt kan placera i min plånbok tillsammans med mina bank- eller kreditkort så är jag skyddad mot trådlös skimning. Kortet skyddar 2 cm åt båda sidor, vilket skyddar alla korten i min plånbok.
Mardrömmen är ju att någon ska skimma mina kort och när jag betalar med dem att de ska stå där helt tomma. Dvs de kommer gapa tomma samtidigt som jag kommer blir utskämd. En mardrömsscenario måste väl vara att äta på en lyxrestaurang med en kollega och upptäcka att kreditkorten inte innehåller några pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *