Alla härliga romantiska filmer

Jag älskar romantiska filmer som har ett slut man inte har förväntat sig. En av mina favoritfilmer är En prinsessas dagbok som handlar om en tjej som är otroligt kär i en kille som inte ens ser henne. När han får reda på att hon är en riktig prinsessa då får han upp ögonen för henne.

Man får också genom hela filmen också se hur avund kring henne utökas ju mer folk får reda på vem hon egentligen är. Det är också typiskt att när det går bra för en som ökar också denna sort av parasiter som jag brukar kalla folk som lider av avund. De brukar oftast projicera alla sina defekter på folk de känner avund för. Vare sig du försöker hålla med dem eller är emot dem så kommer du aldrig att få dem på din sida eller hamna på deras sida. För de vet själva inte ens vad de är ute efter så hur skulle jag veta vad de är ute efter?

Det finns andra sätt att träffa kärlek på än att försöka hitta en riktig prins. Visst vill alla tjejer helst hitta en riktig prins och bo på slott. I en perfekt värld skulle man hitta en prins direkt för att sedan tillsammans bo på ett slott resten av sitt liv och leva lyckligt. Har du ingen prins så får du vända dig till en datingsida och du kan läsa om det mer här.

Jag tror ej du kommer hitta en prins här men en drömprins kan du alltid hitta här. Det är skillnad på en prins och en drömprins. En prins är äkta medan en drömprins är bara en prins i din egen dröm och inte i verklighet. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *