Skip to content
Uncategorized

Vill du ha en betjänt hemma?

 

Vad hade man köpt för pengar om man hade väldigt bra ekonomi? Jag hade direkt satsat på en betjänt eller varför inte en  robotdammsugare som dammsuger ditt hem medans du gör något annat.

Tex i dag har jag massor av bokade möten jag måste hinna med efter varandra. Jag brukar i regel dammsuga varje dag för jag har lite av städmani. Folk jag umgås med brukar klaga över att jag konstant städar två gånger per dag. Jag bara är en sådan som bara måste få städa. När folk tar tid på sig får jag nästan abstinens av att jag fort som ögat vill ha rent och fint hemma. Även på jobbet är jag likadan och vill städa och då kan jag faktiskt tänka mig en  robotdammsugare  som gör sitt jobb medans jag gör något annat. Du hittar dem hos som även har robotgräsklippare och robotgolvtvättar vilket är ett måste för mitt hem. Jag har ingen gräsplätt men jag har allt annat som skulle behöva en rejäl omgång av dessa robotar.

Förut när jag jobbade en trappa upp i en Galleria så fanns en butik som sålde loppis kläder. Varje dag innan de stängde såg jag något runt som cirkulerade på golvet. Ägaren av butiken använde sig utan en  robotdammsugare varje gång butiken skulle stängas. Jag tyckte att hon var ett geni som hade förstått att man faktiskt inte behöver städa själv när man har stängt butiken. Hon hade för länge sedan insett att en  robotdammsugare är mycket bättre på att städa i lugn och ro än en stressad person som ska hinna hem efter jobbet.

Jag har även sett roliga klip med  robotdammsugare  där en valp sitter på en  robotdammsugare  och åker med. Det är också tystare med en  robotdammsugare än med en vanlig dammsugare. Minns en kanin till mig som skrek första gången jag satte på min dammsugare. Än i dag får jag så dåligt samvete för min kanin Honey som den stackaren hette. Nedan ser ni en bild på Honey som gav mig så dåligt samvete. Tänk om jag kunde ha använt mig utan en  robotdammsugare i stället då hade jag inte behövt ha dåligt samvete för henne än i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *