Skip to content
Uncategorized

Inbjudan till Totemfashion Paris Hotell Ritz

Jag kan inte tro att det är sant de har specifikt hört av sig till mig för att betala resa och boende på hotell Ritz Paris dyraste för att jag ska närvara på Totemfashion Paris Fashionweek. Det är PR Director som har skrivit till mig personligen med en inbjudan. Jag känner mig verkligen hedrad. Först fick jag prinsessan Marianne Bernadotte vid mitt bord och sedan inbjudan till Paris.

Detta för att mina besökare är bl.a höginkomsttagare och att jag jobbar med den svenska kungafamiljen.

Min blogg har alltid innehållit mode, skönhet, kungafamiljen och personlig utveckling. För utvecklas du inte personligt så står du på samma ruta hela livet. Mina besökare ser inte heller mig som ett hot längre utan som en förebild. De som är kvar i det stadiet att se mig som ett hot har egna bekymmer som de behöver ta itu med. Det är detta som är personlig utveckling att sluta projicera sina problem på andra och utvecklas personligt i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *