Skip to content
Uncategorized

Effektiva möten på flygplatser

Om du har ett möte med flera personer som reser till Sverige för att träffa dig. Så har jag ett bra förslag på hur ni kan spara tid.

Ni ska nämligen ha era möten på själva flygplatsen och sova på hotellet. Det ska räcka med att man flyger till ett land. Varför ska man på det också söka efter taxi för att kunna ta sig till den centrala staden och för att sedan hitta till hotellet? Samt du kanske också behöver ett privatlån för att det ska gå runt.

Nedan bilder från i helgen då jag var i Hammarby Sjöstad för konferens. Glömde en sak så jag var där igen i går tidigt på morgonen för uppföljning av mötet. I morgon får jag också besök av en familj som förut har ägt två stora slott som de sålde vidare till staten. Vi känner till varandra sedan förut och ska nu äta lunch ihop.

Tänk er sedan när ni är färdiga med er konferens som håller i två dagar. Då behöver ni bara packa era produkter och väskor. Sedan bara ta flyget hem. Tänk annars måste ni gå upp tidigt för att packa, äta frukost och sedan ta en taxi till er konferenssal. Sedan också taxi från konferenssalen till själva flygplatsen.

Bara av att skriva hur allt går till gjorde mig trött. Det kan också vara bra att äga en båt som åker från stad till stad och plockar upp dina gäster. Speciellt om du är huvudpersonen i hela företaget.

Det jag önskar i framtiden gällande det företag jag är med och driver i dag är att ha alla våra event på ett hotell som serverar mat mm. Jag vill inte ta ansvar för mat, disk och att servera.

För att kunna resa enkelt på detta sätt så är det viktigt att du sparar och har en buffert. Har du inte en sparad slant så kan du faktiskt ta privatlån och klara dig på det tills du tjänar större summa pengar. Alltid när man startar nytt är dina sparpengar mycket värdefulla. Tänk så här att även en sparad krona är en tjänad krona. Detta sa min första chef till mig när jag praktiserade för ett stort bolag som ett av Sveriges största bolag i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *