Tips på hur du spar tid och pengar när du reser

Jag hade velat åka båt från Uppsala ända till alla städer i Sverige om detta hade varit möjligt. För det är för mig ett sätt att både ha semester och spara tid. Då vill jag också att denna resa tar ca 3-4 dagar och inte längre.

Jag är i varje fall inbjuden till Fashion week i Paris vilket jag är varje år. Då får jag bo på hotell Ritz i området Vendome. Jag har bott på Vendome området förut 5 stjärnigt med bodylotion, tvål från märket BULGARI. Då betalar de min resa och hotell. Så här fin är den inbjudan:

I båten önskar jag då att allt ska finnas och det får då inte vara hög musik eller berusade människor. Jag gillar ej hög musik eller folk som är så pass berusade att de inte vet vad de talar om. Jag tror också att reser man med båt så spar man också pengar för man sover då på båten. Denna båt ska också vara strandsatt i Stockholm så att jag då och då kan åka hem och vila i den om jag vill.

Jag brukar på mina resor bli stylad från topp till tå eftersom jag har PRESS ID så gäller det att rå om sig själv extra.

I Uppsala har vi fyrisån och då bör jag köpa mig en egen båt som jag då kan åka med. Den ska vara säker så att folk ej kan komma in i den eller få insyn i den. Med den ska man resa så har man sitt boende på ett och samma ställe. Man behöver då heller inte bära med sig tunga saker eftersom man då lätt kan avlasta sig i båten. Detta blir också ett sätt att spara tid och slippa uppsöka hotell i varje stad jag besöker. Jag vill då resa nedåt i Sverige och se allt från Uppsala och nedåt. Än så länge har jag ingen båt så då får jag ta och jämföra priser på olika hotell för att resa enkelt och spara både tid och pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *