På väg hem från konferensen

I dag kommer jag att komma hem från konferensen och nästa vecka så kommer jag besöka ännu ett varumärke.

Jag längtar till dagar då jag bara kan få sova i min egen säng och gå omkring helt utan smink. Vet ej heller om jag ska kalla det för konferens då vi är flera stycken som bor på hotell för att på detta sätt ha våra möten. Vi är från olika städer allihopa och därför har det blivit lättast att mötas på ett hotell som betalas av företaget för oss alla. Detta är super för jag slipper tänka på att städa eller laga mat.

Borta bra men hemma bäst för senare i eftermiddag är jag i varje fall hemma i Uppsala. Kanske åker vi i väg till Enköping för ett möte om vi hinner när vi kommer hem. Vi får se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *