God fortsättning från LL Amice italiensk restaurang

Firade Nyår i Gävle innan jag umgicks med nära och kära i Uppsala. Jag hade ett möte i Gävle tillsammans med familjemedlemmar för en helt ny business.

En person som redan driver Franchise fick i uppdrag att komma till Uppsala för att plocka upp mig. Sedan fick samma person lämna hem mig också runt kl 02.00 på natten. Nu har jag besökt Täby och Gävle för business. I mars åker jag till Helsingborg och stannar kvar för det är där jag då träffar själva VD och grundaren. Jag ska då få ta hand om en budget på 350 000 för att ordna premiären. Detta kallas för förtroende och det jag jag ödmjukt emot. Min tacksam vet inga gränser när människor skapar samarbeten på denna nivå.

Ärlighet varar längst och lögnaren skadar bara sig själv

Gör man business så är det viktigaste att man är lojal och tror på varandra. Man ska trivas med dem man jobbar med. En god vän sa en gång i tiden att kunder som man kommer i kontakt med kommer att känna av om det är en dålig stämning. Dessa människor jag nu har träffat under nyår är människor jag redan känner. De känner till min goda vilja och min ärlighet därför väljer de att jobba med mig.

Vi träffades och åt mat på den exklusiva restaurangen LL Amice som är en italiensk restaurang. Där de serverar hela kräftor som dekoration på pasta som innehåller skaldjur.

Pasta med oxfilé

Risotto med lax

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *