Min dag börjar alltid med meditation

Minns ni att förra lördagen fick jag distanshealing i form av Reiki Healing? Det fick jag denna lördag också av samma kvinna dvs Stina som driver Ljusets vingar

Nedan ser ni kaninen Femman som också var väldigt andlig.

Min upplevelse 2:a gången
Det konstiga var att jag först glömde bort varför jag låg ner mitt på ljusa dagen. Nästan som om alla tankar hade raderats. Då förstod jag att Stina hade satt i gång distans healing som är ännu starkare än healing på plats. Genast försvann min huvudvärk igen. Jag använder just nu en medicin som ger huvudvärk som biverkan så jag går omkring med vardaglig huvudvärk. Kommer att avsluta den när läkare vill att jag avslutar den då jag inte ska använda den så länge hoppas jag.

“Stina alltså du är fantastisk duktig och är en ängel i denna hårda värld vi lever i. Inte ens starka värktabletter biter på den värk du tar bort varje gång du sänder healing.”

Jag har två stora intressen här i livet 1) personlig utveckling 2) att jobba med kungafamiljer som ni kan se nedan då jag förbereder kameran medan ärkebiskopen och landshövdingen väntar på kungaparet. Sådan ser mitt liv ut till vardags.

Denna gång skrev Stina så här till mig efter avslutat reiki healing:
Det stod en guide nere vid ditt vänstra ben och jobbade med knä eller fot/ vad.

Sedan även att jag har för mycket projekt på gång och andas bara med bröstkorgen. Det stämmer jag har projekt på gång för jag har nya bokade kunder som jag ska besöka i dag. Mer om vem kunden är får ni veta senare.

Jag kommer alltid vara andlig och söker personlig utveckling. För det är också via hur jag har utvecklats genom personlig utveckling som jag också lyckas med allt jag tar på. Mitt självförtroende är otroligt stark och även min självkänsla är enorm stark. Det är skillnad på självförtroende och självkänsla.

Självförtroende
Självförtroende är tex om jag lyckas klara av en karriär och tror att jag kan göra en karriär. Att jag tror på mig själv när jag har kundbesök och kan göra bra i från mig.

Självkänsla
Självkänsla är att inte ta åt sig när svaga människor försöker projicera sin dåliga självkänsla på mig.

Vill du komma i kontakt med Stina (hon bor i Uppsala)
[email protected]
mobil: 0734059522

Ni som har till uppgift att kritisera sluta läs bloggen och lägg er energi på att göra karriär i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *