Spar pengar på det du gör 3 ggr/dag

Vad är det du gör varje dag? Vad är det du dessutom gör minst 1-5 ggr per dag? Är det att be? Nej för alla är inte troende. Det som alla gör varje dag minst 1-5 ggr per dag är att människor äter mat.

Du äter frukost, lunch och middag varje dag. Du behöver dessutom tvättmedel, toapapper och schampo också flera gånger i månaden. Så vad är då smartast att göra för att spara pengar på just dessa inköp du ändå gör kroniskt?

Jag tänker på kreditkort på tex Coop och ICA. Det man kan göra är att kolla vilken bonus man får gällande cash back systemet och vilka erbjudanden de har för sina kunder. Jag vet i varje fall att just Coop är billigt att handla hos. Detta är då också ett naturligt val att man då handlar på hos dem som är billiga. ICA är inte lika billigt, men fördelen med ICA är att de finns många av dem så att du inte behöver ta bilen. För när du jämför kreditkort så ska du också räkna med din bensin.

Nedan listar de bästa kreditkorten som du kan ta del av:

ICA Banken
easycard
re:member more

Du kan också gå in och jämföra dessa med varandra. De visar med en enkel uträkning hur du går till väga för att göra ditt val av kreditkort. Jag tycke att även Willys borde ta fram ett sådant kort. Fast då ska man göra som vissa varumärken gör dvs du lägger in pengar och sedan används pengarna till just de utvalda butikerna. På detta sätt får också “ägarna” av varumärket cashflow.

Nu när det är mellandagsrea så shoppar folk för fullt och då är det också dax att tänka på hur du sätter sprätt på pengarna. Gör då kloka val när du jämför olika kreditkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *