Skip to content
Uncategorized

Bästa utsikten med bästa inredningen

Nyår ska firas med finaste champangeglas från Lyxdesing för såsom din nyår ser ut kommer resten av det nya året att se ut.

Samarbete med Lyxdesign.se

Skåla in det nya året med finaste champangeglasen. Vad är en nyår utan champangeglas? Jag och mina syskon brukar varje år samlas på slottsbacken i Uppsala för att dricka champange.

BACI MILANO – Baroque & Rock Champagneglas – Clear 6-pack för 749 kr riktigt fina och väldigt unika i sin design.

Man ska bo högt upp om man ska bjuda hem folk. Sedan ska väggen vara dekorerad med vinställ i flera mängder från flera år. Man ska kunna dricka ett riktigt gammalt vin med sina gäster. Nedan vinställ och drinkvagn finns att hitta hos Lyxdesign som har mycket mer än vad som får plats i min blogg. Helst hade jag velat ha en egen trappuppgång som är inomhus ej en trappa. I trappuppgången så vill jag ha vinställ för det är också där man tar emot sina gäster innan man firar jul, nyår eller en annan högtid.

Nedan fina vinställ till väggen som är av rostfritt stål modellen heter Blomus Cioso för endast 769 kr. Minimal och tar ytterst lite plats på väggen. För vin behöver ligga ned så att korken ej torkas ut. Man ska nog då köpa flera vinställ för att få plats med alla sina viner. Jag har massor hemma som jag har fått genom åreen.

Något jag också önskar mig är Drinkvagn som jag även skulle kunna använda till frukt, bröd och frukost. Denna kostar endast 5899 kr och heter Culinary concepts Lanesborough Three Tier av guld.

Jag har också kollat in hur kronprinsessan Victoria inreder sitt hem och har försökt kopiera stilen när jag har valt ut ovan inredningsprylar. Jag vill inte härma henne, men vad gör man när man tycker att hon har riktigt bra smak. Den som har bäst inredningsstil är nog ändå Victoria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *