Gissa var i Uppsala jag är?

Varje morgon när jag vaknar så mediterar jag en timme innan jag äter frukost.

Jag är mycket social varelse och därför måste jag också ha en egen tid. Kan någon gissa var jag befinner mig när jag vill äta helt ensam?

Människor har följt min blogg i 12 år och detta visar också att jag aldrig har tråkat ut mina läsare. Mina bloggläsare följer varje steg jag tar och blir inspirerade av mig. Detta är för mig är väldigt glädjande.

Jag har precis varit hos goda vänner och önskat dem god jul och levererat lite julklappar. Nu ska jag bara hinna hem städa och väntar gäster i kväll. Bilder på mina närmaste släktingar och vänner brukar jag inte lägga upp på bloggen. Jag vill ha mitt privatliv för mig själv och delar med mig ändå väldigt mycket i bloggen. Hade besök hela dagen i går och fick dessutom mat hemlevererat. Allt har varit fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *