Inbjuden till New York Fashionweek

Varje år blir jag inbjuden till Paris Fashion Week då jag har vissa franska följare eftersom den europeiska rojalistföreningen har sitt säte i Paris och heter C.E.D.R.E

Nu har jag även vissa besökare från USA och England eftersom vissa mycket få inlägg är skriva på engelska. Samt så har jag också massor från Finland som talar finlandssvenska som följer mig.

Jag är även inbjuden till pressvisning i London för Designjuntion.

Jag är inte den som orkar åka utomlands fast att de vill betala min resa och uppehälle för de två dagarna jag är där. Jag måste attrahera in det jag önskar här i livet för att åka utomlands på olika pressevent och fashionweek är inte vad jag drömmer om. Detta kan låta som en dröm fast jag tror att de som ens åker på dessa saker inte njuter av dem. Vem orkar resa och vem orkar se på mode. Att vara på resande fot för mig är som att leva som en nomad i öknen. Hur roligt kan det vara egentligen?

Viktiga samtal är avklarad

Minns ni att jag hade mitt livs viktigaste telefonsamtal? Den gick till Köpenhamn och nu är den avklarad. Jag har verkligen fått mycket goda råd för min framtid. I eftermiddag väntar jag ett samtal till från Aten.

Tänk om folk kunde lägga ned energi på sin karriär i stället för att skapa infekterade intriger då skulle de bli morgondagens presidenter. De hade kanske också funnit meningen med sina liv om de slutade sin häxjakt på andras liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *