Sluta leta efter julgrisen

Förr i tiden kunde man alltid se ett grishuvud med ett äpple i munnen. Ärligt talat så har jag aldrig i vuxen ålder sett någon som har ett grishuvud på sitt julbord.

Söker du julbord? Bor du i Helsingborg? Då finns det något som heter Restaurang Helsingborg som grundades av helsingborgare för helsingborgare. Jag önskade att det fanns en sådan hemsida för alla städer i Sverige. För när man är ny i en stad och är riktigt sugen på något så ska man kunna söka dit och hitta dit direkt. Här har man gjort det enkelt för Helsingborg borna och för Helsingborgs turister att direkt kunna hitta vad de söker. I dag tex så var jag så där extra sugen på spagetti med köttbullar. Nu när det är julbord överallt så kan du även hitta det lätt som en plätt. Eller som man på engelska säger a peace of cake. Här hittar ni en guide som passar alla som någon gång äter ute i Helsingborg. Oavsett om du äter lunch ute varje dag, a la carte ute ibland eller kanske bokar afterwork ett par gånger om året så kan du göra ditt val av restaurang hos oss.

Sofiero slott i Helsingborg

Helsingborg är känd för sin Sofiero Slott och här har de julbord för dig som är intresserad av just julbord nu när det är juletider. Jag älskar att äta ute för mig är det drömmen och det närmaste lyxliv jag kan drömma om. Jag är också sorten som älskar att ta med mig mat hem för att äta medans jag tittar på en bra film. Detta är ett tips till framtidens restauranger att både servera mat och ge folk bio upplevelse på en och samma plats. För detta skulle då bli ett paketpris för det skulle bli en upplevelse utöver det vanliga.

Jag har varit i Helsingborg och det var snö överallt. Jag letade som en lost gnu efter en restaurang som serverade vad som helst men ingen sallad. När man äter mat vill man även titta på en film som har anknytning till mat för att få den optimala känslan för just mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *