Gå ned i vikt med Verju 3:e gången

Nu har jag varit på Verju laserbehandling för tredje gången och denna gång gick jag ner totalt 4 cm kring midjan. Hur kan en maskin göra en så smal? Vad är det som egentligen händer?

Erchonia Verjús lasersystem är en ny revolutionerande maskin som utformats speciellt för behandling mot celluliter och minskning av omkrets runt midja, höfter och lår. Min väninna Janet använder den för sina celluliter i benen. Jag känner inte att jag har några celluliter så jag vill hellre gå ned i vikt kring magen.

Det mest positiva upplevelsen är Anna som behandlar oss eftersom hon är så hälsointresserad och vi får lära oss massor varje gång. Tänk det känns som om jag samtidigt är på en otrolig intressant föreläsning medan jag går ned i vikt.

Låglasrar riktas mot fickor av ojämnt fett i lår, skinkor och nedre del buk. Fina resultat har också visats med behandling av överarmar, haka.

Fördelar med Verjú?

Ingen smärta
Inget ingrepp
Ingen återhämtningstid

Hur lång tid tar en behandling?

Behandlingen tar allt mellan 20-40 minuter beroende på vilket område som skall behandlas. Innan behandling mäter vi på olika punkter och markerar ut för att efter varje avslutad behandling mäta på exakt samma punkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *