Skip to content
Uncategorized

Le Petite Mouline Kvarnen galleria säljer Basilur

Nu kan du köpa fina alminiumböcker som innehåller 100 gram te i varje burk. Det är olika smaker i var och en av dem.

Dessa hittar du inne på Kvarnen Gallerian i Uppsala. Caféet ligger i mitten av Gallerian och heter Le Petite Mouline som betyder den lilla kvarnen. Nu ska jag förbi där och lämna även lite prover så att kunderna kan få smaka på de teer de köper. Försäljningen har tydligen gått jättebra. Jag tycker att det är kul att se resultat.

Hemligheten med bra resultat

Jag brukar vakna och vara tacksam för allt bra som har skett dagen innan. Ju mer tacksam jag är desto mer får jag att vara tacksam över. Denna kemiska formel är så enkel. Även Jesus sade den som är tacksam ges mer till. Den som är otacksam tas i från.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *