Hos Pierre på Le Petite Mouline

Jag hjälpte Aysuda att få jobb hos Pierre som driver Le Petite Mouline för jag tycker om att hjälpa människor.

Pierre är en person som alltid är steget före i allt. Att lyssna på honom ger mig mycket inspiration för han är verkligen en person med olika talanger. Pierre kan konsten att formulera sig så att allt man trodde på innan tror man inte på längre. Han kan verkligen få mig att fundera över vad som är sant och falskt både när de kommer till politik och ekonomi. Samtal med honom är väldigt givande och han är också en väldigt ödmjuk person som aldrig är dömande därför kan han även påverka. När en person blir dömande så slutar man också att bli påverkad.

Ett svar på ”Hos Pierre på Le Petite Mouline”

  1. Ert stort tack Anne. Att inspirera gör man med grunden till att motparten inspirerar. Precis som du gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *