Skip to content
Uncategorized

7 gyllene regler för att sticka ut med din marknadsföring

Blondinbella går emot jantelagen

Här kommer 7 bra tips från mig som har lyckats skapa mig ett varumärke med bloggen. Finns även en bloggare till som går i samma fotspår som mig och det är Blondinbella Isabella Löwengrip för hon kan konsten att framhäva det som är bra med hennes liv och lever utanför boxen med jantelagen. Blondinbella har blivit vald som den mäktigaste kvinnan inom näringslivet och bevisar att en blogg kan öppna massor av dörrar och är en bra marknadsföringskanal. Blondinbella visar också att om man framhäver det som är bra så vill folk följa en. Vem vill följa någon som säger “titta inte på mig det finns bättre varumärken”? Det konstiga är att folk följer hennes blogg men lever efter sin egen negativa hjärna. Ser de inte hur ett vinnande koncept ser ut?

1) Hitta varma snygga arbetskläder om du jobbar utomhus och sätt din logga på
2) Hitta bra arbetsskor för alla väder och sätt även din logga på denna
3) Genom attraktionslagen attrahera in bättre människor omkring dig för är ni glada kommer affärerna blomstra. Är ni elaka mot varandra kommer universum inte välsigna er med starkt varumärke eller kunder.
4) Motarbeta mobbing genom att aldrig gå ihop gentemot en person. Låt var och en sköta sina konflikter ensam. Bry dig inte vem som har rätt eller fel. Rätt och fel är människans eget påfund.
5) Använd dina arbetskläder även på fritiden för då marknadsför du dig ännu mer.
6) Tappa aldrig ansiktet för att andra inte har självrespekt
7) Tro på det goda och du kommer möta mer gott i livet

När man har sopat rent på att följa jantelagen så finns det andra knep att tillgå för att få sitt företag att växa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *